Behandlingar

Lite ompyssling då och då gör gott!! Fina händer och sköna naglar?

Kom till mig för en manikyr med en härlig handmassage. Jag fixar till medan Du kan koppla av och får finlackade naglar. Inklusiv IBX System.  (600kr)

Har du sköra svaga naglar som skivar sig?

Du behöver IBX-behandlingen till dina naglar! IBX är en produkt som penetreras inne i nageln och som förstärker naturliga naglar inifrån. Den är ingen förstärkningslack men absorberas faktiskt mellan nagelskivorna där den förstärker naglar så att efter några behandlingar kommer dina naturliga naglar inte längre att skiva sig men är starkare och ser finare ut. IBX är en unik patenterad innovativ produkt inom nagelbranschen som kom ut på marknaden år 2014. Den fungerar verkligen!! IBX-behandling ändrar inte utseende på dina naglar (förutom ev. skivningen som kommer att förbättras) och passar därför utmärkt till alla som jobbar t. ex. inom vård eller restaurangbranschen och män.

Jag har inkluderat IBX:n till alla naturlignagelbehandlingar för den är som en liten försäkring att dina naglar inte att kommer ta någon skada och blir bara starkare. (IBX-behandling 300kr, 10 x IBX 2500kr)

Du vill inte ha längre naglar men vill att de ska se fina ut för några veckor?

Vi gör en gellackning! Gellack (som också kallas permanent lackering) är ett tunnt fint lack som ser ut precis som vanlig nagellack men håller i 3 veckor utan sprickor  och utan att den slitas på fria kanten. Märket som jag använder heter Artistic Nail Design Colour Gloss, den är amerikansk hög klassisk professionell produkt, vilket innebär att den skadar inte naturliga naglar på nåt sätt. Borttagning eller byte av gellack görs med en speciell borttagningsvätska och den görs på salongen, då kan du vara säker på att dina naglar mår bra och du kan ha gellack på hur ofta som helst. Enkelt? Det är det faktiskt!! Det går även att göra fransk manikyr med dessa produkter.

Om dina naturliga naglar är väldigt sköra och svaga, kan vi förstärka dem först med en förstärkningsgel eller IBX-behandling. Vi kan tillsammans bestämma vad som bäst passar just dig! (gellack fr. 700kr)

Viktig fest och du vill vara trendig? Äntligen semester och du vill se jättebra ut?

En Minxmanikyr är valet för de trendigaste! Minx är en värmeaktiverande filmmaterial som fästas på naturliga naglar och håller i 7-10 dagar på fingernaglar och 6-8 veckor på tånaglar. Det finns hundratals olika trendiga och metalliska mönster att välja mellan , så du kan t. ex. välja Minxen så att den passar till din klädsel, accessoaren eller teman på festen. Det är speciellt de metalliska (guld och silver) mönster som Minx är känd för och det är metalliska Minxen som väcker uppmärksamhet; det finns ingen annan teknik för att få så pass metalliskt utseende på naglar än Minx. Minx tånaglar på sommaren/under semester är nånting man noterar genast!!

Det är också möjligt att förlänga hållbarheten för Minx på fingrar genom att lägga klar gellack på, då håller Minx desamma 3 veckor som gellacket. Man kan själv ta av Minx hemma (om det inte finns gellack på), man måste bara komma ihåg att värma up Minxen t.ex. under varmt vatten innan. (Minx manikyr 700kr)

Du är helt trött på dina naglar som inte växer och du skulle vilja ha långa vackra naglar? Eller du kanske biter på dina naglar?

Det rätta alternativet för dig är nagelförlängning. Vi kan tillsammans designa sådana naglar som passar just dig! Vare sig du vill ha den klassiska franska manikyren, fina rosa stilettonaglar med Swarowskis på eller unika handmålade konstnärliga naglar, allting går. Jag använder både akryl och gel när jag jobbar så ditt jobb är att lita på mig och min professionalitet när jag bestämmer vilket material att jobba med.

Du måste ta hand om dina nagelförlängningar dvs komma på återbesök var 3-4 veckor så att naglarna alltid ser toppen ut och att de inte växer “ut” för mycket. Om nagelförlängningen hinner växa ut för mycket kommer tyngdpunkten att vara för framme. Det betyder att även den minsta petning/tryck kommer att lösa up materialet litet av naturliga nageln och nageln kommer att skadas lite grann. Nagelförlängning kan även släppas helt om trycket är riktigt hårdt. Man bör aldrig använda konstnaglar som verktyg och vrida på saker med dem. Det kan också förorsaka släppet på konstnaglar. (nagelförstärkning fr. 700kr, förlängning fr. 1150kr, återbesök fr. 800kr)

Vill du kolla på nåt roligare än dina fadda tånaglar när du badar (bastu)? Man skulle kunna använda sandaler men det finns inte tid att lacka naglar ännu en gång.. Dessutom slitas den av i några dagar och ser ful ut.

Kom till mig, vi ska göra nånting om saken! Gellack och Minx håller i vecka efter vecka på tånaglar. Man kan ha fina tånaglar även i mitten på vintern. Vad skulle pigga up dig bättre än fina färggranna neonrosa tånaglar som kommer ur yllesockor? Eller nåt trendigt metalliskt Minx-mönster, som man inte har sett förut i vinterbadföreningen? (tånaglar fr. 700kr)

KOM IHÅG ATT ANVÄNDA EN NAGELOLJA AV HÖG KVALITE REGELBUNDET!!

Vilken som helst behandling du än väljer, eller vill bara ha dina egna naturliga naglar fina, regelbunden (1-2 gånger/dag) användning av hög kvalite nagelolja tar hand om och ger fukt till dina naglar, förhindrar torrhet och håller dina naglar flexibla. En högkvalitativ nagelolja är naturlig, baserad på naturliga oljor som jojoba, oliv, avokado mm… inte mineralolja. Den kostar lite mer men är absolut värt det; ska du satsa på dina naglar och ta hand om dem så gör det rätt. Den naturliga oljan tränger in i djupet och kan till och med läka små hudskador i motsatts till mineraloljan som bara skapar en oljig hinna på huden och tränger inte lika bra in i huden.